Welkom 

 

 

Deze site is speciaal gemaakt voor broers en zussen van mensen met een eetstoornis (anorexia nervosa of boulimia nervosa). Op deze site vind je informatie over deze twee eetstoornissen.

 

Wij zijn twee studenten van de opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening’ van het Fontys in Eindhoven. Voor één van onze projecten voor deze opleiding hebben wij deze site gemaakt. Door mensen in onze omgeving en door de verhalen die wij op internet hebben gelezen, kwamen wij erachter dat er veel informatie is over eetstoornissen en de gevolgen voor degene die het heeft en de ouders/verzorgers. Voor de broers en zussen is er echter weinig waar ze terecht kunnen en in contact kunnen komen met andere broers en zussen.

 

Voor de broers en zussen van mensen met een eetstoornis kan een eetstoornis ook grote gevolgen hebben. Vaak hebben broers en zussen te maken met verschillende gevoelens waarmee ze eigenlijk nergens terecht kunnen. Met behulp van deze site willen we het mogelijk maken voor broers en zussen om met elkaar in contact te komen en om verhalen met elkaar te delen. 

 

Heb je nog ideeën waardoor we deze website kunnen verbeteren dan horen wij dit graag via ons gastenboek of forum. In het gastenboek vindt je ook een link naar ons forum:

 

  

 

 

 

http://www.hotforum.nl/forum/anbobrusjes/